Welkom bij

Altair Zorg

Contact opnemen
Welkom bij

Altair Zorg

Contact opnemen
Welkom bij

Altair Zorg

Contact opnemen

Palliatieve zorg

Wanneer u of uw naaste zorg nodig heeft in de laatste levensfase, staan we direct voor u klaar. Deze ingrijpende tijd kan veel vragen en emoties met zich meebrengen.onze palliatief verpleegkundigen beschikken over kennis en ervaring om u en uw naasten te ondersteunen in de laatste levensfase. Samen met u wordt de zorg afgestemd op uw persoonlijke situatie en specifieke behoefte. In afstemming met de huisarts en andere betrokken zorgverleners verlenen zij palliatief terminale zorg. Dit kan ook gaan om emotionele ondersteuning, advies en/of begeleiding. De palliatieve fase waarin de veelal zieke cliënt verder achteruitgaat op het psychoot- sociale en lichamelijk gebied.
Palliatieve zorg heeft als doel de patiënt zo lang mogelijk een kwalitatief goed leven te geven over een zo lang mogelijke periode. Wij proberen om ongemakken te voorkomen en klachten te verlichten. Hierin staan de eigen wensen en keuzes van de patiënt voorop. Door jarenlange ervaring weten wij dat ernstig zieke cliënten zich hechten aan hun eigen vertrouwde omgeving. In kleine teams, In samenspraak met u kunnen wij afstemmen wat voor zorg er gewenst is. Dit kan variëren van terminale nachtzorg tot 24 uurs zorg.

ondersteunen wij u en uw naasten bij:

  • Lichamelijke klachten, zoals pijn of benauwdheid;
  • Gevoelens van angst, verdriet en verwerking van uw ziekte;
  • Vragen rondom leven en dood;
  • Zorg voor uw naasten;
  • Allerlei praktische zaken.
  • Helpdesk palliatieve zog Haaglanden;
  • Vocht en voeding in de laatste levensfase 
  • Informatie voor client;
  • Verlies, verdriet, verwerken

Nachtzorg

In de laatste fase van de terminale zorg biedt Altair Zorg ook nachtzorg van 23.00 uur tot 07.00 uur. Er is dan een verzorgende of verpleegkundige aanwezig die u en uw naasten helpt en ondersteunt.

Wat kost het?

In principe vergoedt de zorgverzekering de kosten uit de basisverzekering. Deze zorg valt niet onder het eigen risico. U hoeft hiervoor geen eigen bijdrage te betalen. U heeft geen verwijzing nodig. U kunt zichzelf aanmelden of één van uw naasten of hulpverleners kan dit doen.

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@altairzorg.nl. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 070 2014879. Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar.
Wilt u gebruik maken van de diensten van Altair zorg? U kunt de aanvraagformulier hier indienen.