Welkom bij

Altair Zorg

Contact opnemen
Welkom bij

Altair Zorg

Contact opnemen
Welkom bij

Altair Zorg

Contact opnemen

Over ons:

Altair Zorg is een professionele thuiszorgorganisatie welke zorg en ondersteuning biedt voor korte of langere periode/tijd. Altair Zorg hecht waarde aan haar kleinschaligheid waar de cliënt centraal staat.
Bij Altair Zorg houden wij rekening met uw wensen en stemmen de zorg daarop af. Bij het verlenen van uw zorg krijgt u te maken met vaste zorgverleners, waardoor er een vertrouwensband tussen u en de zorgverlener mogelijk is.

Kenmerken van onze thuiszorgorganisatie zijn als volgt:

  • Zorg op aanvraag
  • Steeds dezelfde gezichten
  • Een echte vertrouwensrelatie
  • Altijd in de buurt
  • Goede communicatie en terugkoppeling

Altair, die kwalitatief hoogwaardige belevingsgerichte thuiszorg biedt aan een ieder die daar behoefte aan heeft. Cliënten kunnen vertrouwen op professionele en deskundige hulpverlening. Ons doel is waarde toevoegen aan de kwaliteit van het leven van onze cliënten maar ook de kwaliteit van de zorg in het algemeen. Hierbij vormen onze medewerkers het hart van de organisatie.

Missie:

"Altair Zorg wil bijdragen aan de verlenging van de kwaliteit van leven. Hierin willen wij het gezicht zijn."

Bij Altair Thuiszorg zijn wij ervan overtuigd dat ieder mens het recht heeft om gezien en gehoord te worden. Wij kijken en luisteren om te begrijpen. We hebben aandacht voor de wensen, behoeften en eigen regie van ieder mens. We leveren alle soorten zorg en begeleiding die in een thuissituatie voorkomt.

Visie:

Altair Thuiszorg is anders. Door anders te zijn en buiten kaders van de bestaande zorg- en welzijn structuren te durven kijken, zijn we innovatief. Een brug slaan tussen complementaire zorg en reguliere zorg. We verzorgen en begeleiden niet vanuit hokjes en vakjes, maar vanuit de totaliteit. En de totaliteit voor een kwalitatief leven is voor iedereen anders.

Onze Werkwijze

Als er een zorgbehoefte ontstaat door bijvoorbeeld ouderdom, ziekte, verslaving of een operatie komt er veel op u én uw naasten af. Daarom vinden wij het belangrijk dat u snel en efficiënt de juiste zorg gaat ontvangen. Altair thuiszorg is voor ieder, jongvolwassenen, die het (tijdelijk) thuis niet op eigen kracht red. ook kunt u bij ons terecht als u als gevolg van een beperking en/of stoornis, bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, individuele begeleiding, persoonlijke verzorging of persoonlijke zorg, verpleging nodig heeft. Via Pgb is het ook mogelijk.

Cliënten zijn individuen met een eigen persoonlijkheid en een eigen wil. Het doorvoeren van hun wensen begint al met het kennismakingsgesprek: tijdens het opstellen van het zorgplan wordt gevraagd wat de cliënt zelf wil en kan. In overleg met de cliënt en zijn netwerk, wordt een zorgplan op maat gemaakt en uitgevoerd. Wij leveren zorg met ons hart en met passie. Altair thuiszorg is in uw eigen taal; persoonlijke situatie en voorkeur, rekening houdend met uw omgeving, cultuur, religie, en nationaliteit; De medewerkers spreken de taal en kennen de culturele achtergrond van de cliënten.

Bij onze professionals bent u in goede handen!

Het kan ook zijn dat u met uw PGB budget of op particuliere basis zorg wilt inkopen. Uiteraard is dit ook mogelijk.

Wij zijn ook regelmatig op zoek naar stagiaires. Zoek jij een leuke en leerzame stageplaats waar je veel ervaring kan opdoen? Laat het ons weten en reageer direct!

Neem contact op met ons team zij helpen u graag verder op weg met eventuele vragen. Wij zijn tijdens werkdagen bereikbaar op 070 2014879 om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u altijd een mail sturen via ons contactformulier.