Welkom bij

Altair Zorg

Contact opnemen
Welkom bij

Altair Zorg

Contact opnemen
Welkom bij

Altair Zorg

Contact opnemen

Thuiszorg is voor ons: alle zorg die thuis moet gebeuren, maar die u niet meer kunt.


Thuiszorg is zorg die bij mensen thuis wordt gegeven. Het kan gaan om persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding, maar ook om huishoudelijke hulp. Deze zorg kan nodig zijn wanneer u, of iemand in uw omgeving door chonische ziekte, handicap, ziekte, aandoening of ouderdom beperkt wordt in zijn handelen.

Persoonlijke verzorging; is bijvoorbeeld hulp bij het douchen, hulp bij het opstaan uit bed en hulp bij het nemen van medicijnen bijna alle verzorging die een persoon nodig heeft.

Verpleging; is bijvoorbeeld de verzorging van een wond of het toedienen van injecties deze zorg, valt onder de wijkverpleging en zit dan ook in het basispakket van uw verzekeraar. U betaalt voor deze zorg GEEN eigen bijdrage. En ..... u kiest zelf de organisatie.

Begeleiding; ondersteuning bij het zelfstandig wonen, maar ook ondersteuning op het gebied van praktische vaardigheden en sociale redzaamheid.

Huishoudelijke hulp; ondersteuning of hulp bij schoonmaken, afwassen, opruimen, bedden opmaken, planten en dieren verzorgen. Maar ook boodschappen doen.
Huishouding en Begeleiding kunt u krijgen via uw gemeente (vraag naar WMO). U betaalt voor deze zorg WEL een eigen bijdrage. Hoeveel eigen bijdrage u betaalt is afhankelijk van uw inkomen.

Particuliere thuiszorg; Particuliere thuiszorg is zorg bij u thuis, die los van een indicatiestelling geboden kan worden. Particuliere thuiszorg kan volledig op maat worden ingeregeld, naar uw persoonlijke wensen en eisen. U hebt hierin de regie.


Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@altairzorg.nl. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 070 2014879. Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar.

Wilt u gebruik maken van de diensten van Altair zorg? U kunt de aanvraagformulier hier indienen.